keresőoptimalizálás - Google honlapoptimalizálás - seo-link-építés - kreatív linképítés - google kereső optimalizálás - honlap-seo

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS Tulaj: BDK | a weblap az UngParty része | Téma: SEO - Honlapoptimalizálás - keresőmarketing - Google Keresőoptimalzálás
                 

Link építés. Sör honlap optimalizálása. Kreatív linképítés

sör-projekt - honlapoptimalizálás - SEO - kreatív linképítéssel előre a Google-listákon

Weboldalak előre juttatása a Google listáin - kedvező áron: > >keressen!< <

Néhány újabban vállalt linképítő keresőmarketing-munkáim munkaoldala. SÖR-PROJEKT

Google Kereső optimalizálás - keresőbarát weboldal / Google honlap optimalizálás / Linképítés

A sör

Tessék mondani, sör nincs?

Kedvenc italom a sör. Nem volt ez mindig így, azelőtt a bort jobban szerettem. De savam lett. Egy kis pohárka bortól is rosszul lettem, át kellett térnem a serre. Megszerettem, kedvencemmé vált, miközben a bor sajnos egy idő után már inkább iszonyt keltett bennem. Így aztán egy alkalommal a Tokaji Írótábor borkóstolóval egybekötött megnyitó fogadásán a tokaji Rákóczi-pincében egy felszolgálótól azt kérdeztem: „Tessék mondani, sör nincs?"

A sörös projekt

Örömmel rááltam egy sörbolt honlapjának az optimalizálására. A zulaj akkor keresett meg, amikor a számára fontos Google-kulcsszavak egyikével a weboldala nem csupán azelsőtábláról tűnt el, hanem kiesett az első 100-ból is. Ez egyfelől azt jelentette, hogy gyakorlatilag nem volt sehol a láthatáron, másfelől felkeltette a gyanút, hogy a Google büntetésből sorolta hátra vagy tiltotta ki a listáról. Több levélváltás során sikerült nagy nehezen kiderítenem (erről érthető okokból nem szívesen tájékoztatott), hogy honlapja most is optimalizálás alatt áll. Ez, mint az ezzel üzemszerűen foglalkozó keresőmarketinges cégek többségénél, abból állt, hogy esztelen módon minden lehetséges és lehetetlen linkkatalógusba beregisztrálták az oldalt. Az ilyesmi még egy évvel ezelőtt is bejáratott rutin-megoldásnak számított, de a Google Penguin algoritmus élesítése óta az ilyesmi óhatatlanul szankciókkal jár, hiszen a nagy kereső ezt az folyamatot és a velejáró mohó linkszaporítást nem tartja a természetes SEO körébe tartozónak, ezért bünteti. Itt is erről lehetett szó. Ennek ellenére elvállaltam a munkát, jelezve: a siker kétséges, de valószínű: friss linkjeim, amelyek a korábbiaktól teljes mártékben eltérő webhelyekről érkeznek majd a sörös webshop oldalára, feloldhatják a kitiltást. Örömmel beszámolhatok arról, hogy ez szinte azonnal meg is történt.

Cirka egy hete építgetem azt a támogatói rendszert, amely - mutatja most már sok évesnek mondható tapasztalatom - biztonságos link-hátteret tud biztosítani valamely honlapnak valamely keresőszó, keresőszavak tekintetében. Mos a sör és névelős változata - a sör - áll a célkeresztben. A linképítés bázisául szolgáló, egyre kitejedtebb rendszer néhány linkjét ide tűzöm, ezzel is erősítve a projekt központi egységeinek a hatékonyságát és kulcsszavas relevanciáját.

A legfontosabb weboldal az ungparty.net marketing-rendszerében kapott helyet:

A sör - sör, bor, pálinka - kereső marketing

A munkaoldal szokás szerint a seo.ungpary.net alá került:

Sör - Sörök Honlap-SEO

A projekt-központot operatív egységek is segítik, ezek legfontosabbika egy kifejezetten ebből a célból indított blog és egy más profilú, de korábbi funkciójában használaton kívülre helyezet blog. A linképítésnek mindkettő fontos dinamkus egysége:

Sör-Bor /

Sör - betonvágás - linképítés - duguláselhárítás

Természetesen más meglévő oldalaim közül is bevontam többet a linképítésbe, ezek egy része körponti szerepet kapott, más részük perifériakánt szolgál és dolguk nem több, mint az általam meghatározott módon linkeket küldeni a céloldalra és a rendszer többi, főleg kulcsszerepben lévő egyrségeire. A saját stratégiámmal működő kreatív linképítés lényege ugyanis az (lásd jobbra részletezve), hogy nem külön linkekkel operál, hanem a kulcsszavas linkeket egymásra küldve valódi rendszer, hivatkozási hálózatot alkot. Ennek része a nyilvántartó oldal is - Sör, sörös -, amelyen az összes centrális webhely és a perifáriák többsége ugyancsak kulcsszavas linkkel szerepel.

A sör gyógyhatása - humulone alfasav

Brit tudósok egy csoprtja a sörnek az RS nevű vírusra gyakorolt hatását vizsgálta. Ez a kórokozó felelős a megfázás, a tüdőgyulladás és a hörghurut kialakulásáért. Azt találták, hogy a sör több alapanyaga, így a komló és a maláta is nagy mennyiségben tartalmazza a humulone nevű alfasavat (ez nem újdonság, köztudott, hogy ez az anyag adja a sörök jellegzetes keserű ízét), ami nagy mértékben segíti az emberi immunrendszert a vírus legyőzésében.

Sokak nagy örömére egyetlen pohár sör túl keveset tartalmaz az anyagból ahhoz, hogy érezhető legyen a szervezetet erősítő hatása. A kutatócsoport számításai szerint harminc kis dobozos sör elfogyasztása juttat annyi humulone-t a szervezetbe, hogy az valóban hatásos legyen. Ez több mint tíz liter ital... Igaz, nem kötelező egyszerre bevedelni.

 
Párhuzamosan futó SEO-munkám

Betonvágás, betonfúrás, falvágás

A projekt néhány központi és eszközoldala:

 

 

Gyűjtőkémények duguláselhárítása

Korábbi kémény-projektemhez társítottam több olyan oldalt és blogot, amelyek korábban más témákban futottak. Így aztán a kürtők eltömitődéséhez vezető sajnálatos események orvoslására külön blog szakosodott: dugulás elhárítás.

 

 

Vesse oldalát keresőoptimalizálás alá

Vajon szeretné Ön azt, ha a weboldala sokkal jobban szerepelne az interneten indított kulcsszavas keresések találati listáin? (Google, Yahoo, Bing...)
Vajon szeretné Ön azt, ha a Google és más böngészők könnyebben megtalálnák a honlapját?
Vagy csupán csak azt szeretné, ha több látogató, megrendelő, vevő, partner látogatná azt a webhelyet, amelyet kifejezetten ebből a célból indított - de egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?

Problémáira a keresőoptimalizálás lehet a megoldás. A szakamber tudja, hogy saját stratégiára épülő kreatív linképítéssel biztosíthatja megbízói weboldalinak internetes sikerét.

Írjon, kérjen árajánlatot: >levél küldése<
vagy küldjön üzenetet? >
üzenet BDK-nak<

keresooptimalizalas

Ha Ön esetleg kértelkedne abban, képes vagyok-e valamely weboldalt a Google-lista élére felhozni, akkor keressen rá a

honlapoptimalizálás

vagy

weboldal optimalizálás

kulcsszavakra, és azt fogja találni, hogy honlapoptimalizalas.hu.blog cím szakmai blogom az öldöklő verseny ellenére a szakmának ezekkel a nagyon fontos és keresett kulcsszavaival

1. helyezett a Google találati listáján

Keressen rá - vagy nyissa meg: Honlapoptimalizálás

.


seo - link építés, marketing

Módszerem:

  • saját webrendszerre (több ezer oldalra) támaszkodó és egyéni stratégiákra épülő kreatív linképítés .

Ennek lényege nehezen foglalható össze, de bizonyos megkülönböztető jegyei jól kimutathatók.

  1. Nyolc év munkájával kifejlesztett metodológiám, az alkotói hozzáállással, vagyis a kreatív módszerek alapján végzett Google-optimalizálás mindenekelőtt abban tér el a gépiesen végzett, mechanikus ipari SEO szalagmunkától, hogy nem csupán és nem is első sorban a sokak által alkalmazott munkafázisok mechanikus elvégzésén alapul, hanem kreatív eljárásokon, amelyek folymatosan megújulnak, azaz innovatív jellegűek.
  2. A kétség kívül fontos, de nem elsődleges jelentőségű mennyiségi mutatók (pl. 1000 támogató link) helyett a minőségre helyezi a hangsúlyt, így kerül előtérbe a linkeket küldő oldalaknak az adott keresőszóra nézve mutatott relevanciája, továbbá pedig weblapok Google Page Rank-száma.
  3. Metódusom a csak egyszer, egy helyen használt és egyedi szövegezésű (szerzői) tartalmak széles skálájára bazíroz, miközben a munkába bevont weboldalak a maguk változatosságával és más témákba kapcsolódó voltukkal beágyazódnak egy tágabb web-környezetbe - abba az internetes univerzu,ba, amelyet immáron tizenhárom esztendeje (2000-től) építek.
  4. Az így kialakított internetes web-rendszer felépítése egy-egy alkalommal egyedi és egyéni, a hálózatba való integrálás módja pedig minden esetben más-más - erre külön odafigyelek.
  5. A minden egyes seo-projekt keretében mintegy 3 havi munkával felépített, egyszerre hierarchikusan és mellérendeléssel jellemezhető strukrúra alapját általában néhány bázishely és ezekhez kapcsolódó perifériák képezik, amelyek kölcsonos, asszimetrikus alá-fölé-melléhelyezésben állnak egymással, így a rendszer egyszerre képez a magas fokú rendezettséget és a rendezetlenséget.
  6. A linképítés mértékének előzetesen nem szabok határt, a rendszer nagysága a menet közben tapasztalt szükséglet alapján alakul ki . Indulásnál általában cirka 100-120 külön egségben gondolkodom, ebbe 8-10 stacionárius központi oldal, 5-6 operatív blog és további 10-15 másodlagos bloghely, kb. 50-60 periférikus (lülönálló) weboldal és cirka tucatnyi kisebb-nagyobb webtrendszer tartozik. A 100-120 webhely persze nem ennyi, hanem legalább ezres nagyságrendü linket jelent. A blog, amelynek 1000 posztja van, egy főoldali linkkel gyakorlatilag 1000 linket produkál.
  7. A létrejött szisztéma az oldalak állandósága felől nézve egyrészt igen megbízható stabil sarkpontokon nyugszik, másrészt viszont a mozgékonyság és gyors reagálásra való képesség jegyeit mutatja a részét képező mobil egységek révén, amelyek - mint például a blogok - gyakori frissítéseikkel saját linkjeket folyton megújítva küldenek impulzusokat a rendszerbe - és természetesen magára a céloldalra is, amely a jól felépített támogatásnak köszönhetően biztosan halad előre.

Az általam kidolgozott SEO-stratégia részletesebb leírása:

Sör - A sör - Sörök

Sör témájú honlap optimalizálása. Google keresőoptimalizálás, link building, linkmarkating, linképítés. Honlapoptimalizálás kreatív linképítéssel. // Sör, a sör, sörök, búzasör, bajor sör, pils típusú sör, sörfajták, sörös hordó, csapolt sör, maláta, komló, sörgyártás, cefre, erjedés, sörélesztő, barna sör, világos sör, Paulaner sör, sörbolt, sörr, sört árusító webshop, webmarketing, online sör marketing, ser, sörfőzés, sör készítés, sörgyár, sör árusítása, forgalmazása, palackozása, eladása, vásárlása, ára. A sör egészségügyi hatása, jótékony hatás, gyógyhatás, egészséges ital, alkohol tartalmú ital, szeszes ital. Sörösüveg, dobozös sör, palackos sör, csapolt sör, sörkimérés, kocsma, pub, söntés, sörpult, sörcsap, csapra verni

SEO Linképítés - honlap optimalizálása

Linképítés, keresőoptimalizálás, seo, google, honlap, honlapoptimalizálás, keresőmarketing, kimenő linkek, bejövő linkek, kreatív linképítés, linkfelhő, linkrendszer, link hálózat, linkek építése, link-katalógus, linkelés, link szövege, anchor text.

Beton fal vágása. Betonvágás, falfúrás, betonfúrás. Gyémántköteles beton vágás, vas beton fúrás, Budapest, pest megye és környéke. Beton, fal, végás, fúrás, betonvágás, betonfúrás, falfúrás, falvágás, beton vágás, beton fúrás, Bp., Pest. Szakszerű betonvágás és betonfúrás olcsón, tisztán, garanciával. Falvágás, falfúrás korszerű technológiával, épületbontás és falfúrás Budapesten, Pest megyében és környékén - betontörés, betonroppantás, betonvagas, betonfuras, bettonvágás, panelvágás, panellfúrás, falvágás, falfúrás, fal, épület, budapest, pest megye, vasbeton, betonfal, betonpanell, panellakás, fal átfúrása, keresztülvégés, átvágás, lyuk vágása, rés vágás, rés nyitás. Munkálatok Budapesten és környékén, Pest megye határain belül és kívül. Betonvágás.

gyűjtőkémény, kémény-technika, gázelvezető csatorna, kémény, kémények, ipari kémény, gáz, levegő, mérges gáz, mérgező gáz, füst, gázelvezetés, kéménybélelés, gyűjtő-kémény, hőszigetelés, cirkó fűtés, gázfűtés, gázkazán, fűtési szezon, hagyományos kályha, kandalló, szénfűtés, fafűtés, alternatív tüzelőanyagok, gáztűzhely, bojler, kéménybélés, bélelt kémény, gyűjtő kémények egyedi kéményre való cseréje, kémény-kiváltási támogatás, gázcsatorna, léghuzat, légáramlás, környezetszennyezés, környezetvédelem, tűztér, kéménytűz, kéményseprés, kémény tisztítás, kémény duguláselhárítás, tégla kémény, beton kémények, kályhacső, épített kémény, kémények javítása

                 
 
seo = keresőoptimalizálás 
 •
honlapkészítés  
   
 
 honlapoptimalizálás - keresőmarketing